—— NYHETSSENTER ——

Hva slags maling er veimerkemaling?

Tid: 27-10-2020

Veimerkemaling er en type maling som vanligvis brukes i trafikkveier.Mange vet ikke så mye om denne typen maling.Hva slags maling er veimerkemaling?

Hva slags maling er veimerkemaling?

Malingsserie for veimerking, inkludert løsemiddeltype med normal temperatur og smeltereflekterende type, egnet for trafikkmerking omdirigering av asfalt- eller betongdekker med forskjellige strømninger.Den har hard malingsfilm, slitestyrke og værbestandighet, god fargebestandighet og veivedheft. Gode og mange andre egenskaper, det er førstevalget for markeringsmaling for motorveier, høyverdige motorveier og motorveier med høy flyt.


Veimaling er en selvflyktig hurtig lufttørkende maling, følgende er noen forhold for veimaling.


Malingsbruk: brukes til nye og gamle veiskilt for asfalt og sement.


Malingssammensetning: vanligvis laget av termoplastisk akrylharpiks, slitesterke pigmenter, forskjellige fyllstoffer og utjevningsmidler.


Malingsegenskaper: Malingsfilmen har et jevnt utseende, lys og langvarig farge, utmerket dekkeevne, vedheft og vannbestandighet og korrosjonsbestandighet;den skal brukes i 6-8 måneder på motorveier og 4-5 måneder for urbane veier.


Ovenstående er en forklaring på kunnskapen om hva slags maling som er veimerkemaling.Jeg tror du bør ha mer forståelse etter å ha lest den.Innholdet er kun for din referanse, og jeg håper det vil være nyttig for deg.e .