—— NYHETSSENTER ——

Meiselmetode av håndholdt kraftig meisel

Tid: 27-10-2020

Håndholdt kraftig meisel Den tradisjonelle mekaniske meiselens meiselmetode er å bruke et skarpt slagverktøy for å treffe betongoverflaten med et stempel for å få den gamle og nye betongen til å feste seg fast.Imidlertid har den tradisjonelle meislingsmetoden forskjellige ulemper, for eksempel lav effektivitet, mekanisk oscillasjonskraft forårsaker overføring av lydbølger, skader hoveddelen som skal meisles, og påvirker levetiden til hoveddelen.For øyeblikket, for meisling av små områder (delmeisling, fasademeisling, sidemeisling, toppmeisling), kan du bruke en håndholdt liten meisling, som har god effekt og ikke vil skade den opprinnelige strukturen.skader.

 

1. Siden mange nåværende meiselmaskineriprodukter ikke bare vil ødelegge det beskyttende laget av armert betong, men også forårsake skade eller til og med katastrofale skader på den opprinnelige strukturen, så nå i mange prosjekter, spesielt betongen til broer og tunneler Ved flising, er mange store mekaniske flismaskiner er forbudt.

 

2. Den mest brukte og sikreste er "tapsfri meisling" av høytrykksvannstrålen.Konstruksjonsmetoden for meisling av brodekke krever at brodekkets betongdekke når den utformede betongstyrken, og overflaten er glatt, ren, fri for forurensning, urenheter, oljeflekker, støv, etc.

 

3. Bruk først en meislingsmaskin til å meisle overflaten av brodekkets betongoverflate, fjern flytende slurry og rusk på overflaten, og bruk deretter en roterende stålbørstefeiemaskin for å rengjøre den, og bruk deretter en blåser eller støvsuger for å fjerne flytende og fine partikler.Skyll den igjen med en høytrykksvannpistol, og start konstruksjonen etter tørking.